Vi Hjälper dig!

Våra tjänster  

Naprapati - Tester och undersökning för att hitta orsaken till ditt/dina problem.  

Manuell behandling av muskler och leder för att återställa funktionen och lindra din smärta.  

(pris 750:- för 45 min) (pris 900:- för 60 min)

 

Massage - ökar cirkulationen i kroppen och verkar avslappnande.

(pris: 680:- för 45 min)

 


Massageterapi - behandlar smärtor och stelhet i musklerna.

(pris: 680:- för 45 min)

 

Akupunktur - behandlar alla olika obalanser i kroppen. Som tex magbesvär, PMS, huvudvärk/migrän, sömnproblem, allergi, stressrelaterade symptom.

(pris: 680:- för 45 min)Frigörande Andning - Ett kraftfullt och dynamiskt verktyg där du blir guidad i ditt unika andningsmönster. När din andning blir mer öppen kommer din kropp få mer syre och mer energi, vilket gör det möjligt att göra sig fri från alla blockeringar och all stress som kroppen har byggt upp. Att bli mer balanserad som människa, få mer kontakt med din kropp och ökad självkännedom är några av Frigörande Andningens möjliga effekter.

(pris 1400:- för 120 min)


Lymfmassage -  (1100kr för 90 min)Gravidmassage - Bli mer avslappnad och välmående under graviditeten. Förebygg smärtor i ryggen och bäcken med massage. (680:- för 45 min)


Hälsocoaching - få inspiration och hjälp att strukturera dina mål med din hälsa. (680:- för 45 min)


Yoga - grupp eller personlig träning

 Utveckla och fördjupa din träning eller upptäck yoga för första gången. Yoga hjälper dig att lära känna din kropp, minska stress, fördjupa din andning, förebygga skador och öva mindfullness. Klippkort: Vi vill att du tar hand om dig! Därför erbjuder vi 10 x klippkort som gäller på alla våra 45 min behandlingar. Blanda som du vill!

pris: 6500:-

 

 

Boka din behandling direkt på nätet: 

Shen Hälsa (Din Hälsa), Stockholm - Bokadirekt

 

Eller ring:  08/37 09 04

 


 

Shen Hälsa mindfulness yoga massage Din Hälsa akupunktur meditation Linda Haglund